Massasje​

Massasje defineres som ”manipulasjon av kroppens mykvev, muskler og bindevev iden hensikt å normalisere dens funksjoner” (NOU, Norges Offisielle Utredninger, 1998:21) . Massasjen kan inndeles i klassisk massasje, velværemassasje, triggerpunktsmassasje og koppingmassasje.Klassisk massasje er en behandlingsform som bidrar til å løse opp spenninger som for eksempel kan oppstå ved kroppslige skader, dårlig arbeidsstilling, feilbelastning, anstrengelse og/eller følelsesmessige årsaker som for eksempel stress. Slike spenninger setter seg i kroppen og kan gi plager, symptomer og ubehag, for eksempel smerter i rygg, hode, skuldre, nakke, hofter og knær.Utøves ved rytmisk, målrettet knaing og strekking av muskler. Massasjen gjør musklene smidigere og mer elastiske, påvirker lymfe-/blodsirkulasjonen og hormonsystemet. Massasjen virker på hele kroppen.

Idrettsmassasje

Behagelig massasje for hele kroppen eller prefererte områder etter utøverens ønske og behov. Perfekt som avspenning for ømme og såre muskler etter hard trening som fremmer restitusjonen. Varierende grep og teknikker som er kraftfulle samtidig som de virker behagelig og avspennende.

Klassisk massasje

Behagelig massasje for hele kroppen med. Perfekt som avspenning for ømme såre muskler. Varierende grep og teknikker som er kraftfulle samtidig som de virker behagelig og avspennende.

Nakke/rygg massasje

Massasje designet for å fjerne uønskede spenninger i nakke og rygg som smerte og ubehag. Bruk av triggerpunktbehandling og forskjellige avspenningsteknikker kombinert med dypvevsbehandling.