Idrettsfysioterapi​

Aktiv Fysioterapi Nittedal tilbyr behandling av dine skader, samt grundig oppfølging i forbindelse med opptreningen. Vi tar imot alle skader. Idrett krever skadebehandling, oppfølging og forebygging. Vi på Aktiv Fysioterapi Nittedal har kompetansen og erfaringen til å hjelpe idrettsutøvere. Idrett krever spesifikk trening i forhold til å forebygge skader,for å øke konkurranseevnen og redusere skadeperioder.

Forebyggende rådgivning og trening

Aktiv Fysioterapi Nittedal tilbyr også forbyggende rådgivning og trening for enkeltpersoner/idrettslag som ønsker å redusere riskioen for reskader knyttet til din idrett. På Aktiv Fysioterapi Nittedal flytter vi fokus fra behandling og over på forebygging av skader, da vi ser at det på mange områder kan gjøres mye for å redusere hyppigheten av skader med enkle tiltak. Et godt eksempel er nevromuskulær trening for kvinnelige håndballspillere for å redusere risikoen for kneskader.

Oppfølging av idrettslag

Aktiv Fysioterapi Nittedal tilbyr avtaler med idrettslag. Ønsker deres idrettslag å knytte til seg en fast fysioterapeut som kan følge dere i trening og konkurranse? En avtale kan innebære at deres utøvere prioriteres i på klinikken for rask og god behandling hos oss hvis noe skulle skje.

Foredrag

Aktiv Fysioterapi Nittedal tilbyr foredrag for idrettslag. Vi skreddersyr et opplegg dere ønsker. Dette kan være for trenere,utøvere og foreldre. Ta kontakt for spørsmål.