Behandlingstilbud

Såletilpassing

 

 

Foten er kroppens plattform. Stor belastning som følge av harde underlag, sko som styrer fotens bevegelse og kanskje feilstillinger, kan føre til en ugunstig stegavvikling. Dette kan gi større eller mindre plager i kroppen, eksemplevis i føttene, knærne, hofter, rygg og nakke.

Vi ser at noen av våre pasienter trenger spesialsåler. Det kan dreie seg om slitasjeskader, eller en medfødt feil i fotens stilling. Slike såler kan hjelpe deg til en mer aktiv livsstil! Vi lager individuelle såler til deg. Vi vurderer din fotstilling, belastningsmønster og stegavvikling, og lager en såle som passer din fot og ditt belastningsmønster. Fotplager gir ofte en inaktiv livsstil som en følge av smerter. Dette kan bli bedre når de får en individuelt tilpasset såle.  

 

Rask hjelp

Vi har ikke avtale med det offentlige i forhold til såletilpassing, så hos oss kan du komme direkte og uten rekvisisjon. Vi har kort ventetid for time, og du får sålene med en gang. Hos oss gjøres vurderingen av fysioterapeuter, med stor interesse for å hjelpe deg. Mange venter desverre lenge i offentlige køer med rekvisisjon, for så å finne ut at det likevel ikke dekkes av NAV. Det offentlige dekker ikke vanlige fotplager som; plattfothet, hallux valgus, ilker, skjevstillinger, plantar fascitt, idrettskader, overbelastning av føtter, knær, hofter og rygg.

 

 

 

Fysioterapi
Idrettsfysioterapi
Psykomotorisk Fysioterapi
Mensendieck
Osteopati
Massasje
Ultralyddiagnostikk-
Trykkbølgebehandling
Kinesiotaping
Taping
Nålebehandling
Medisinsk treningsterapi
Redcordbehandling
HMS
Idrettslag